Persoonlijke Behandeling

Niet alle klachten zijn veroorzaakt door energetische belastingen in het huis. Deze zijn uniek aan jou toegeschreven. Ik kijk allereerst met de wichelroede naar het energieveld, of je goed geaard bent. Het energieveld van een mens is gemiddeld een armlengte om de persoon heen. Dus ook onder je voeten, de grond in. De aarde in. Dan ben je geaard. Is dat niet het geval, houd het ergens boven de grond op, dan zit er ergens één of meerdere blokkades. Die dienen opgespoord te worden. Daarbij maak ik gebruik van o.a. de NEI methode. De behandeling wordt helemaal afgestemd op je persoonlijke klachten. 

Zijn bacteriën en/of virussen veroorzakers van bepaalde klachten, dan haal ik die er ook uit. Dan kijk ik ook naar wat daar weer onder zit. Waarom is iemand gevoelig voor die bacterie of virus. Daarbij maak ik ook gebruik van de NEI methode.
 
Wat is NEI?
NEI betekent: Neuro Emotionele Integratie
Alles wat je hebt meegemaakt is opgeslagen in je onderbewustzijn. Dus ook emoties. Heel veel dingen heb je weggestopt omdat je ze liever niet wil voelen. Maar het kunnen ook emoties zijn die je hebt overgenomen, van bv je moeder tijdens de zwangerschap. Of wat je in de genen hebt meegekregen. Alles is mogelijk. Maar de emoties die je niet hebt kunnen verwerken, die je hebt weggestopt, of waarvan je zelfs niet wist dat je ze had, die kunnen voor blokkades en klachten zorgen. Via de NEI methode gaan we dan kijken welke emoties, en waar ze vandaan komen. Dan worden ze als het ware van je onderbewustzijn naar je bewustzijn gebracht, dus van je rechterhersenhelft waar je gevoel zit, naar je linkerhersenhelft gebracht waar je ratio, je weten zit en dan kun je ze loslaten. 
Belangrijk om te weten is dat alle fysieke en emotionele klachten een oorzaak hebben. Er zit altijd iets onder. En om dat op te sporen is de NEI methode uitermate geschikt. Ook kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn.