Huizenreiniging

Om woningen, kantoorgebouwen enz. te reinigen maak ik gebruik van de wichelroede. De wichelroede wordt al duizenden jaren door mensen gebruikt om onzichtbare dingen op te sporen.
 
Ik ‘kijk’ dan naar alle energieën in de woning die belastend zijn voor de mensen (en dieren). Dat zijn o.a. wateraders, aardstraling, elektrosmog en entiteiten.

Het reinigen van de woning kan op verschillende manieren. Er zijn mensen die werken met koper of met stenen, magneten, piramides enz.  Ik werk op een puur energetische manier. Dus met energie (zonder tastbare dingen). 
Over de hele oppervlakte van de woning leg ik over de vloer van de begane grond een positief energieveld. En dat energieveld blokkeert van alle energieën die uit de grond komen datgene wat belastend is voor het lichaam. Dus of er nu 1 of meerdere wateraders, aardstraling loopt, over de hele oppervlakte wordt alles geblokkeerd. En als het beneden geblokkeerd wordt, gaat er ook niks meer door naar boven. Zo’n zelfde energie laag leg ik aan de binnenkant van de woning tegen de buitenmuren, eventuele scheidingsmuren van buren en tegen de onderkant van het dak. Die energie laag blokkeert van alle elektromagnetische golven van buitenaf al datgene wat belastend is voor het lichaam. En van alle elektrische apparaten die in de woning aanwezig zijn wordt ook van de straling datgene wat belastend is voor het lichaam geblokkeerd. En van de eventuele entiteiten die er zitten worden de grijze doorgestuurd naar ‘het licht’, en de zwarte worden daarheen gestuurd naar waar ze thuishoren. Dus niet naar het licht, want daar worden ze niet toegelaten. De witte laat ik zitten. Die zijn er om te ondersteunen en te helpen.

 Als laatste wordt de negatieve lading van emoties in de woning eruit gehaald en positieve energie, een hoge trilling ervoor in de plaats gebracht. Hoe hoger de trilling, hoe beter. 

 Op welke manier het huis ook gereinigd wordt, niks is voor altijd. Dus op een gegeven moment zullen de energieën van wateraders en aardstraling weer doorbreken. Hoe lang het goed blijft ligt aan de sterkte van die energieën. Een sterke waterader zal eerder doorbreken dan een zwakke. Naar mijn ervaring blijft het gemiddeld zo’n 3 jaar goed onder normale omstandigheden. DIT GELD NIET VOOR ENTITEITEN. 

Niet alle klachten zijn toe te wijzen aan energetische belastingen in het huis. Daarom bied ik ook persoonlijke behandelingen aan om je verder te helpen.


Lees hieronder verder voor meer informatie over energetische belastingen.

Wateraders

Een waterader is stromend water in de grond. Tussen de aardlagen stroomt water. Al miljoenen jaren valt er water naar beneden en trekt de grond in. Op een gegeven moment kan het niet verder door bv rotslaag en bouwt dan druk op. Door gaten, spleten en kieren zoekt het dan toch een weg om verder te kunnen. Zo ontstaan ondergrondse stromingen en rivieren. Ze ontstaan eigenlijk op dezelfde manier als een bovengrondse rivier.

Dat stromend water heeft een negatieve invloed op het menselijk lichaam. Er zijn enkele factoren die  mee bepalen of iemand klachten krijgt.

1.     De gevoeligheid van de mensen speelt een rol. Sommige mensen pikken van alles  op en sommigen hebben nergens last van.

2.     De waterverplaatsing van de waterader speelt ook een rol. Er zijn wateraders die verplaatsen 10m3 per uur, maar er zijn er ook die verplaatsen wel 10x zoveel water per uur. Dus de energie kan verschillend zijn.

3.     De slaaptijd van de mensen is ook een factor die meespeelt want tijdens onze nachtrust bouwt onze energetische weerstand af en rond 4 uur morgens is die helemaal 0. Alle energieën hebben dan even vrij spel en kunnen inwerken. Heel veel mensen worden dan ook rond die tijd wakker.

4.     We bestaan voor ongeveer 70% uit water. En het belangrijkste is:

5.     Watermoleculen zijn gepolariseerd. Ze hebben net als een magneet een noordpool en een zuidpool . En daaromheen zit een krachtveld. Al die krachtvelden (van die watermoleculen) hebben een bepaalde afstemming in ons lichaam. En stel, er loopt een waterader onder je bed door. Dan gaan de watermoleculen in je lichaam mee met de stroom van het water in de waterader. Ze worden uit positie gebracht. En dat zorgt voor lichamelijke klachten. De een krijgt last van de spieren (want daar zit ook veel vocht in). Een ander krijgt artroseachtige klachten en bij weer een ander slaat het op de organen. Bv bij kinderen van een jaar of 8 die nog steeds ‘s morgens nat wakker worden. Logisch, in de blaas zit ook veel vocht. Maar het kan ook in andere organen, in het zenuwstelsel, in de hersenen. Het kan eigenlijk overal plaatsvinden, maar het begint meestal op de zwakke plek van het lichaam. Dat kan dus per persoon verschillend zijn. Hoe dan ook zijn wateraders vaak veroorzakers van lichamelijke klachten.


Elektrosmog

De elektromagnetische golven (straling) van elektrische apparaten, hoogspanningsmasten, gsm masten, wifi, beeldschermen enz. wordt ook wel elektrosmog genoemd.

Aardstraling

Aardstraling is een natuurlijke straling die afgegeven wordt door mineralen die in baanvorm lopen. De frequentie is wel iets anders dan die van elektromagnetische straling, maar de effecten zijn zo ongeveer hetzelfde.

Aardstraling, en alle andere straling is stress vormend, want je hartslag gaat omhoog en je lichaam gaat meer adrenaline aanmaken.

Bij langdurige blootstelling aan straling gaat je lichamelijke weerstand erop reageren. Dat zijn in je lichaam de witte bloedlichaampjes. Die zijn normaal plat van vorm. Ze hebben als functie, als er een ziekteverwekker binnenkomt, dan vallen ze dat aan. Je kunt dan een paar dagen wat ziek, misselijk en beroerd zijn, ook wat koorts. Die moet je niet te snel onderdrukken want dan kunnen ze beter werken. Natuurlijk wel als die te hoog wordt. Na een paar dagen ben je opgeknapt, ziekteverwekker weg. Dus in feite zij de witte bloedlichaampjes de soldaatjes van je lichaam.  Maar bij teveel straling over langere tijd, gaan ze zelf onder spanning staan. Dan verliezen ze de platte vorm en worden het bolletjes. (Dat kunnen ze aan het bloed zien, maar er moet wel gericht naar gekeken worden). En als die witte bloedlichaampjes in de bolvorm zitten doen ze niks. Ze herkennen niets en vallen niets meer aan. Dus je lichamelijke weerstand verlaagt. En word je ziek, dan duurt het ook langer voor je weer beter bent omdat je minder soldaatjes hebt om die ziekteverwekker te bestrijden. Bijkomstigheid is ook, dat als de witte bloedlichaampjes heel lang in de bolvorm zitten, dan heb je kans op cel mutatie in de witte bloedlichaampjes. En als dat gebeurt heb je een vorm van leukemie te pakken die veroorzaakt wordt door straling. En niet alleen van hoogspanningsmasten, wat wel wordt beweerd, maar het is alle straling die opbouwt. 

Maar aangezien onder de grond alles door elkaar loopt, kruisen wateraders en aardstraling elkaar vaak. Zo’n kruispunt van een waterader en aardstraling heeft de eigenschap dat het energie wegtrekt. Mensen die daar gevoelig voor zijn hebben na verloop van tijd kans op chronische vermoeidheid die door de reguliere geneeskunst niet te verklaren is. En heb je al klachten van wateraders en aardstraling, dan gaat het dubbelop. Het versterkt elkaar. Lopen waterader en aardstraling boven elkaar (ook al zitten er honderden meters tussen) dan heb je een hele baan onder je huis door lopen die energie wegtrekt.


Entiteiten

Bij entiteiten heb ik het over fijnstoffelijke wezens (dus zonder stoffelijk lichaam).
In grote lijnen heb je de witte, grijze en zwarte entiteiten.
De witte entiteiten zijn hoge trilling wezens. Ze zijn positief geladen. O.a. engelen.
De grijze entiteiten zijn mensen die overleden zijn en nog niet door zijn naar ‘het licht’. Ook wel dolende zielen genoemd.
De zwarte entiteiten zijn lage trilling wezens. Zij zijn negatief geladen. Dat zijn meestal ook die entiteiten waar de mensen last van hebben.